Ontwerp

Home » Ontwerp

Natuurlijk ziet u graag vooraf welke mogelijkheden er zijn om uw ruimte(n) in te delen. Drost Systeembouw maakt daartoe vooraf een 3D ontwerp voor u, zodat u al van te voren een goede indicatie heeft van het te behalen resultaat.

Dit ontwerp werken wij digitaal uit zodat er een duidelijk beeld wordt gevormd van de te creeëren situatie. Wij beschikken over daarvoor ontwikkelde softwareIn dit ontwerp kan rekening gehouden worden met technische voorzieningen. Dit zal direkt worden verwerkt in het rasterplan en is alles overzichtelijk gemaaktOok de scheidingswanden en systeemwanden kunnen wij in het ontwerp verwerken. Heel overzichtelijk inclusief de bijhorende maatvoeringen. De wandtypes tekenen we in verschillende kleuren zodat glas en dichte wand van elkaar onderscheden kunnen worden.

Wanneer het complete ontwerp is gemaakt kunnen we samen met u 3 dimensionaal door het onwerp heen wandelen of afdrukken maken. Zo weet u precies wat u kooptWilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben? Maak dan a.u.b. gebruik van dit contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om zo snel als ons mogelijk is te reageren.

Uit preventie overweging tegen SPAM-berichten vermelden wij NOOIT een email adres op onze sites. De veiligste manier om via email met elkaar te communiceren is door gebruik te maken van een contact formulier. Dit voorkomt misbruik van uw en ons email adres.

Hulp nodig?

Neem a.u.b. gerust contact met ons op…