Over ons

Home » Over ons

Drost Systeembouw staat inmiddels al weer sinds 2007 voor een solide naam in afbouw werkzaamheden. In dat jaar werd het bedrijf, na een gedegen voorbereiding, gestart door Kees Drost; nog steeds de gedreven man achter Drost Systeembouw.

Alvorens de start te maken met het bedrijf, heeft Kees Drost gedurende lange tijd ervaring opgedaan in diverse disciplines van afbouw technieken, zowel in de utiliteitsbouw als ook in de woningbouw. We noemen dan elektra, zonwering, glasbouw en natuurlijk systeembouw in de vorm van systeemplafonds en systeemwanden.

Met een flinke dosis kennis en ervaring besloot Kees Drost vervolgens om in 2007 deze expertise te benutten in zijn eigen bedrijf: Drost Systeembouw. En met succes,; want inmiddels is het bedrijf voorzien van een grote naam op het gebied van de installatie van systeemplafonds en systeemwanden.
Al vele projecten zijn de afgelopen jaren opgeleverd. Van winkelruimtes en bedrijfsruimtes tot en met complexe kantoor ruimtes zijn door Drost Systeembouw voorzien van nieuwe en/of vernieuwde systeemplafonds en systeemwanden.

Zo is Drost Systeembouw regelmatig actief met plaatsing van systeemplafonds en systeemwanden in het vermaarde World Trade Center (WTC) in Amsterdam en ook beide gebouwen van het ambitieuze Crystal Building worden met trots bijgeschreven in het portfolio van Drost Systeembouw.
Vanuit die projecten ontstaan weer regelmatig nieuwe opdrachten. Inmiddels werkt Drost Systeembouw op tal van locaties. We hebben het dan over overheidsgebouwen, scholen, kantoren, winkels, congrescentra, etc., etc. Steeds weer is Drost Systeembouw in haar projecten in staat creatieve oplossingen te bedenken die leiden tot een efficiënte indeling van de beschikbare ruimtes.

Hulp nodig?

Neem a.u.b. gerust contact met ons op…