Systeemwanden

Home » Systeemwanden

Systeemwanden zijn veelgebruikte scheidingswanden in kantoorgebouwen. Deze worden veelal gemonteerd onder de reeds aanwezige systeemplafonds. Hierdoor blijft de indeling volledig flexibel en kan alles naderhand opnieuw ingericht worden tegen relatief lage kosten.

De wanden worden volledig afgewerkt opgeleverd, er komt dus geen schilder aan te pas. Er word gebruik gemaakt van afgewerkte panelen welke in alle soorten en maten te leveren zijn. Van gips met een laag vinyl tot aan een luxe beuken houten uitstraling.

Glazen wand systemen zijn ook zeer populair. Ook hierbij gelden alle voordelen van de standaard systeemwand en is een nog snellere en schonere montage mogelijk. Diverse varianten zijn hierin mogelijk zoals horizontale en vertikale opdeling of een enkele en dubbele glazen systeemwand. Een heel mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van deze wand is het erin laten zandstralen van uw logo.

Deze scheidingswand is opgebouwd uit slanke stijlvolle aluminium profielen welke in elke kleur kunnen worden geleverd.

Waarom systeemwanden?

  • Eenvoudig te plaatsen in bestaande kantoorgebouwen
  • Weinig hinder op werkende werkplekken tijdens montage
  • Hoge kwaliteit scheidingswand
  • Flexibel in opstelling
  • Leverbaar in vele soorten en maten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben? Maak dan a.u.b. gebruik van dit contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om zo snel als ons mogelijk is te reageren.

Hulp nodig?

Neem a.u.b. gerust contact met ons op…